Kansellering
14 dagers returrett på alt reservedleer
14 dager

Du har returrett innen 14 dager etter å ha mottatt din Bil del

Mer

Betaling

Følgende betalingsmåter er tilgjengelige i din kjøretøy-reservedeler nettbutikk

 • Kjøp deler til bil og betal med kredittkort – MasterCard, Visa, American Express
 • Betal for kjøretøy deler i avdrag med Klarna faktura – Klarna Checkout
 • Paypal gir rask shopping for auto reservedeler – PayPal
 • Kjøp autodeler med standard forhåndsbetaling metode – Bankoverføring

Mer

Shipping

Etter å ha plassert din bestilling i vår auto reservedeler butikk, kan du velge din leverandør:

DHL, GLS og UPS leverer reservedleer raskt å enkelt hjem til deg eller til verkstedet
Gratis frakt på bestillinger over 2500 kr

Mer

Norge
 • euautoteile.de i Tyskland Deutschland
 • euautoteile.at i Østerrike Österreich
 • euautoteile.ch i Sveits Schweiz
 • euautopieces.fr i Frankrike France
 • euautopezzi.it i Italia Italia
 • euautorecambios.es i Spania España
 • euautoczesci.pl i Polen Polska
 • euautopiese.ro i Romania România
 • euautoonderdeli.nl i Nederland Nederland
 • euantallaktika.gr i Hellas Ελλάδα
 • euautopecas.pt i Portugal Portugal
 • euautoonderdelen.be i Belgia België
 • euautodily.cz i Tsjekkia Česká republika
 • eualkatresz.hu i Ungarn Magyarország
 • eurobildelar.se i Sverige Sverige
 • euavtochasti.bg i Bulgaria България
 • euautodele.dk i Danmark Danmark
 • euvaraosat.fi i Finland Suomi
 • euspares.co.uk i Britain United Kingdom
 • euavtodeli.si i Slovenia Slovenija
 • euroautodiely.sk i Slovakia Slovensko
 • euautoosad.ee i Estland Eesti
 • euautodalys.lt i Litauen Lietuva
 • euautodalas.lv i Latvia Latvija
0,00 kr #
Registrer
Logg pa

Skriv inn din e-postadresse og passord

Glemt passord?

U heeft nog geen account op EUautodeler.co.no? Registrer nu in minder dan 1,5 minuten

0,00 kr #
EUautodeler.co.no - Support
×
×

Generelle vilkår og betingelser

En forbruker er enhver fysiske part som inngår en transaksjon til formål som i de aller fleste tilfeller ikke er referert til sin virksomhet eller selvstendige faglige aktivitet.


Følgende generelle vilkår gjelder for alle kjøp som utføres gjennom nettbutikken www.euautodeler.co.no. Ved å klikke på "Kjøp" -knappen (bindende bestilling) blir følgende vilkår og betingelser for salg, levering, betaling og Wemax Group GmbH & Co.KG ("vi") vilkårene utført, og kan brukes til følgende avtaleforhold mellom oss og kunden ("du ").

1. Gjennomføringen av ordren

Produktene som er representert i nettbutikken regnes ikke som et juridisk bindende tilbud, men er en gratis nettkatalog. Ved å klikke på "Kjøp nå" -knappen bestiller du varene som finnes i handlevognen. Bekreftelse på bestillingskvitteringen behandles umiddelbart etter at bestillingen er sendt, og kan ikke betraktes som den viktigste grunnen for aksept av kjøpsavtalen.


Bestillingen er akseptert av vårt selskap etter at du har mottatt ordrebekreftelse per e-post eller en direkte levering av alle bestilte varer innen to eller flere dager. Din ordre vil bli lagret etter inngåelsen av kontrakten. Hvis du mister bestillingsdokumenter, kan du kontakte oss via e-post eller telefon, og vi vil sender deg en kopi av ordredata.

2. Bestill avbestilling

Forbrukere (tysk sivillovbok (BGB) § 13) har med hensyn til varekjøp på nett en lovbestemt angrerett i henhold til følgende opplysninger.

Angrerett for forbrukere

Du har rett til å annullere denne avtalen innen fjorten dager uten angivelse av grunn.

Angrefristen er fjorten dager fra den dagen da du eller en annen som du har nevnt, som ikke er transportør, har tatt hhv. har besittelse av den siste varen.

For å utøve angreretten, må du melde fra til oss (Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland, telefaksnummer: +49 30 208 478 250, e-post-adresse: [email protected]) med en entydig erklæring (f.eks. med brev som sendes per post, telefaks eller e-post) om din beslutning om å annullere denne avtalen. Du kan bruke det vedlagte annulleringsskjemaet, dette er imidlertid ikke foreskrevet.

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om utøvelsen av angreretten før angrefristen utløper.

Annulleringens følger

Når du annullerer denne avtalen, må vi omgående og senest innen fjorten dager fra den dagen da vi mottok meldingen om annulleringen, refundere alle betalinger som vi har mottatt fra deg, inklusive leveringskostnader (med unntak av tilleggskostnader som fremgår av at du har valgt en annen leveringsmåte enn den gunstigste standardlevering som vi tilbyr). For denne refunderingen bruker vi det samme betalingsmiddelet som du har brukt for den opprinnelige transaksjonen, hvis ikke noe annet ble uttrykkelig avtalt med deg; ikke i noe tilfelle blir det beregnet noe vederlag på grunn av denne refunderingen.

For varer som normalt kan returneres per post, gjelder:

Vi kan nekte refundering til vi har mottatt varene igjen, eller til du har påvist at du har returnert varene, alt etter hvilket tidspunkt som kommer først.

Du må omgående og i hvert fall senest innen fjorten dager fra den dagen da du ga oss melding om annullering av avtalen, returnere eller overlevere varene til følgende adresse: Autodoc GmbH (Retoure - Lager R) Rhinstraße 132, 12681 Berlin, Tyskland.

Fristen er overholdt når du sender varene før fristen på fjorten dager utløper. Du betaler kun de direkte kostnadene med retur av varene.

For varer som ikke normalt kan returneres per post (f.eks. reservedeler som ikke kan pakkes), gjelder:

Du må bare betale for et eventuelt verditap av varene når dette verditapet kan føres tilbake til en omgang med varene som ikke er nødvendig for kontroll av varenes beskaffenhet, egenskaper og funksjonsmåte.

– Slutt på opplysningene om angrerett –

Mønster annulleringsskjema

(Når du vil annullere avtalen, fyll ut dette skjemaet og send det til oss.)

- Til: Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland, telefaksnummer: +49 30 208 478 250, e-post-adresse: [email protected]
- Hermed annullerer jeg/vi (*) den avtalen som jeg/vi (*) sluttet om kjøp av følgende varer (*)/erleggelse av følgende tjenesteytelse (*)
- Bestilt den (*)/mottatt den (*)
- Forbrukerens navn
- Forbrukerens adresse
- Forbrukerens underskrift (kun ved melding på papir)
- Dato
________
(*) Stryk det som ikke passer.

Unntak fra angreretten

Det finnes lovbestemte unntak fra angreretten (tysk sivillovbok (BGB) § 312g), hvorved vi forbeholder oss å påberope oss følgende regelverk overfor deg: Det er ingen angrerett ved avtaler om levering av varer som ikke er prefabrikkert og der forbrukerens individuelle valg eller bestemmelser er avgjørende for produksjonen, eller varer som er entydig tilpasset forbrukerens personlige behov.

Det er ingen angrerett ved levering av varer når disse varene på grunn av sin beskaffenhet ble uatskillelig blandet med andre varer etter levering.

Dessuten viser vi til at du iht. tysk sivillovbok (BGB) § 357, 7. ledd nr. 1 må gi oss en erstatning for verditap som kan føres tilbake til en omgang med varene som ikke var nødvendig for kontroll av varenes beskaffenhet, egenskaper og funksjonsmåte. Det er avgjort ved rettspraksis at også montering av bildeler er „ikke nødvendig“.

3. Fraktkostnaden for varer og levering

Fraktkostnader innen Norge

En standard fraktkostnad i Norge er 220,00 kr for bestillinger opp til 2500,00 kr.


Leveringskostnader til øyer og regioner
Spitsbergen 230,00 kr

Bestillinger over 2500,00 kr er kvalifisert for gratis frakt (unntatt levering til andre land og frakt av spesifikke (byttede varer) og volumiøse varer).


Når man betaler for en bestilling ved bruk av slike betalingsmetoder som Kredittkort, PayPal, Klarna, Bankoverføring (Betaling på forhånd), blir det ingen ekstra kostnader.

Fraktkostnad utenfor Norge

Prisene betegnet for frakt i følgende land er gyldige uavhengig av ordreverdien og blir derfor alltid betalt.

220,00 kr For Norge

Ekstra avgifter for klumpete varelevering

Klumpete varer omfatter følgende varer: batteri, katalysator, manifold, eksospotte, racing eksosanlegg, terskel, vinge, drivstofftank, spoiler, tilhengerfeste (stikk), kåpe, motorlokk, motorpanser, isolasjon av motorrommet og støtfanger.


Klumpete varelevering til Norge utføres ikke.


Frakt av klumpete varer innen Tyskland:
- Ved levering av slike varer som samleren, katalysator, lyddemper, racing eksosrøret er ekstra gebyr for levering av tunggods 54,95 kr;
- Ved levering av slike varer som batteri, terskel, bensintank, vinge, spoiler og støtfanger er ekstra avgift for levering voluminøse varer 109,91 kr;
- Ved levering av slike varer som kåpe, tilhengerfeste (stikk), motorlokk, motorpanser, isolasjon av motorrommet er ekstra avgift for levering voluminøse varer 164,86 kr.


Ekstra avgift for levering av volumiøse varer til andre land:
Belgia: 296,20 kr
Czech Republic: 230,26 kr
Danmark: 406,11 kr
Frankrike: 406,11 kr
Italia: 516,02 kr
Luxembourg: 296,20 kr
Nederland: 296,20 kr
Slovakia: 340,17 kr
Sveits: 296,20 kr
Sverige: 516,02 kr
Østerrike: 296,20 kr

Vær oppmerksom!

Klumpete varelevering til de landene som er nevnt ovenfor utføres ikke. Ekstra kostnader for frakt av volumiøse varer gjelder for hvert produkt oppgitt i bestillingen.


Alle de ovennevnte priser ekskluderer merverdiavgift.

4. Betalingsvilkår

Kredittkort:

Etter at du har valgt betalingsmetode som innebærer bruk av et kredittkort og trykket på knappen "Kjøp", vil du bli sendt til den sikre siden, der du må betegne kredittkortinformasjon og bekrefte kjøpet. Midler fra ditt kredittkort bli belastet etter at banken bekrefter betalingen.

PayPal:

Når du har valgt betaling via PayPal og klikket på knappen "Kjøp", går du til den sikre siden der du må oppgi brukernavn og passord fra din PayPal-konto og bekrefte betalingen. Ingen ekstra kostnader vil bli tatt for å overføre.

Bankoverføring (Betaling på forhånd):

Ved å velge denne metoden for betaling, forplikter du deg til å overføre midler til vår bankkonto, spesifisert i ordrebekreftelsen som du får på e-post etter at du har bestilt. Ved pengeneoverføring, må du spesifisere ordrenummeret som tidligere ble definert i ordrebekreftelsen i feltet "Formålet med betaling". Frakt av ordren utføres etter at betalingen kommer inn på vår bankkonto. Som regel tar ikke pengeoverføringen mer enn 3 virkedager.

Klarna Checkout

5. Eierskap

I samsvar med gjeldende lovgivning, er varene vår eiendom inntil full betaling blir utført.

6. Garanti

Varegarantitiden er 2 år fra datoen for vareoverføringen. Varer som er skadet som følge av naturlig slitasje, og uriktig bruk eller manglende/upassende vedlikehold er ikke gjenstand for garantiservice. Garantien gjelder ikke dersom det er feil og/eller skader som følge av feil og/eller feil bruk/montering, manglende overholdelse av arbeidsinstrukser, uriktig og eller neglisjerende bruk.


Varene er ikke underlagt garantien i tilfelle du begår enhver innblanding i arbeidet og/eller til varereparasjonen eller andre partier som ikke ble godkjent av oss, og som et resultat en feil og/eller skade har blitt større.


I forsikringstilfelle har du rett til å gjøre krav om eliminering av feil eller levering av varer uten feil (feilklaring). Dersom den valgte metoden av defektklaring er assosiert med utilstrekkelig høye kostnader, er kravet begrenset i overensstemmelse med den type som står igjen.


Som en del av feilfri varelevering, kan bytte til høyere kvalitet med visse egenskaper utføres hvis rimelig.


Ytterligere rettigheter, særlig ved oppsigelse av salgskontrakt eller prisavslag er bare mulig innen fristens utløp til mangelklaringen eller etter to mislykkede forsøk på feileliminering. Hvis det er en spesiell produsentgaranti sammen med vårt selskaps garanti, er det spesifisert i produktbeskrivelsen. Denne garantien gjelder bare for det aktuelle produktet.

7. Ansvarsbestemmelsene

De juridiske ansvarsbestemmelser gjelder for avtaleforholdet mellom selskapet og kunden i henhold til gjeldende regelverk.

8. Forskrift om gjenvinning/kassering av batterier

Vårt firma er koblet til et globalt gjenvinningssystem. På forespørsel vil vi informere deg om de nærmeste offentlige innsamlingspunkters (avfallsmottak og retursentre) plassering i forhold til din bolig, hvilket er i samsvar med emballasjeprosedyren, blir gratis avfallshåndtering utført.


Batterier inneholder edle metaller som er skadelige for miljøet, men kan resirkuleres. Brukte batterier må avhendes separat fra annet avfall. I samsvar med gjeldende lovgivning, er selskaper som selger batterier forpliktet til å ta brukte batterier tilbake, forbrukere, i sin tur, er forpliktet til å bringe brukte batterier til et mottak.


garbage

Batterier som krever riktig disponering er merket med et spesielt tegn som består av en krysset søppeldunk. Det er symboler av miljøgifter rett under søppeldunkbildet:
- Pb - bly, hvis inneholder mer enn 0,004 prosent bly;
- Cd - kadmium, hvis inneholder mer enn 0,002 prosent kadmium;
- Hg - kvikksølv, hvis inneholder mer enn 0,0005 prosent kvikksølv.


Du kan sende kjøpte batterier tilbake for en riktig avhending. Vennligst send forhåndsbetalt pakke som er merket med "Batteri Avhending" til Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin.

Merk!

Elektriske apparater og elektronikk skal ikke kastes sammen med forbruksavfall. Forbrukere kan levere inn sine gamle elektriske apparater til miljøstasjoner (avfallsmottak og gjenvinningssentre).

9. Forbrenningsmotoroljers og giroljers mottak

I samsvar med generelle juridiske forpliktelser tar vi kasserte forbrenningsmotorer og transmisjonsoljer, og dermed skal det nevnes at vi er forpliktet til å ta imot spillolje, oljefilter og oljeholdig avfall som oppstår på grunn av oljeskift, i alle mulige størrelser og bare én gang, til den juridiske adressen som er oppgitt nedenfor.


Vi betaler bare for avfallshåndteringen, alle transportkostnader til våre avfallsoppsamlingspunkt betales av forbrukeren. Bortsett fra det, i dette tilfellet, kan du henvende deg om farlig gods under spesielle forhold via post-levering.

Adresse:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin


Handels registeret: HRA 46262 B, domstol i primær jurisdiksjon Berlin-Charlottenburg
Skatte-ID-nummer (skattyter identifikasjonsnummer): DE281524971


E-mail: [email protected]
Web: www.euautodeler.co.no


Telefon: +47 21 40 37 02

Berlin, juni 2016